Text Size

Lei Import B.V. (Maasbracht)

Lei Import

Office Manager

december 2016 - heden

Ontzorgen en ontlasten van het team, door o.a. e-mail, telefoon, voorbereiden van vergaderingen, beurzen en klantbijeenkomsten, bewaken van actiepunten, voorraadbeheer, afhandelen van facturen en garantie, verwerken en opvolgen van in- en verkooporders.
Marketing & Communicatie, waaronder website, social media, artikelen & advertenties voor vakbladen, beurzen, teksten en promotioneel drukwerk.

M & P Communicatie (Ophemert)

Communicatie

Projectmanager Marketing & Communicatie

juni 2016 - december 2016

Zorgdragen voor de lopende projecten en de dienstverlening aan diverse klanten. Marketingprojecten opzetten voor zowel interne brancheorganisaties als voor externe opdrachtgevers en ontwikkeling van strategische plannen om naamsbekendheid en imago tot een hoger level te brengen. Coördineren van de dagelijkse uitvoering in samenwerking met de communicatiestudio.

Profiel

Opgewekte, eerlijke en nieuwsgierige allround marketing- en communicatieprofessional, met goede projectcoördinatie vaardigheden.

Ervaring en goed in mensen verbinden, evenementen organiseren, coördineren en structureren en marketing- en communicatieprojecten adviseren, initiëren, plannen, begeleiden en uitvoeren.

Bedreven in het werken met verschillende online tools, content management systemen, schrijven en redigeren van teksten en social media.

Ervaring in o.a. reclame, ICT en automotive

Opdrachten gedaan voor organisaties in o.a. de branches toerisme, financiële dienstverlening en overheid.

Kom het beste tot mijn recht in een professionele, dynamische omgeving waar aansprekende producten en diensten mijn hart sneller doen kloppen.

Effective communication is 20% what you know and 80% how you feel about what you know.

Jim Rohn