Text Size

Provincie Zeeland (Middelburg)

Abdij

Stage afdeling Voorlichting

september 1997 - maart 1998

In het kader van mijn stage opdracht voor de opleiding HEAO Communicatie werkzaam geweest op de afdeling Voorlichting. Werkzaamheden: het beantwoorden van vragen over Provinciale aangelegenheden. Maken van teksten voor diverse interne- en externe media zoals de Folder Streekeigen producten Zak van Zuid-Beveland,

persbericht afsluiting Zeelandbrug en het interne informatieblad betreffende het vernieuwde contract met de NS. Het verzamelen en in kaart brengen van alle informatie die op de toen te vernieuwen website geplaatst moest worden. Aanwezig zijn bij diverse bijeenkomsten zoals het overleg Gedeputeerde Staten en Provinciale Staten, Voorlichters Overleg Zeeland, bijeenkomst voor alle provincies over internet en diverse groepsontvangsten in het Provinciehuis (de abdij van Middelburg).

Profiel

Opgewekte, eerlijke en nieuwsgierige allround marketing- en communicatieprofessional, met goede projectcoördinatie vaardigheden.

Ervaring en goed in mensen verbinden, evenementen organiseren, coördineren en structureren en marketing- en communicatieprojecten adviseren, initiëren, plannen, begeleiden en uitvoeren.

Bedreven in het werken met verschillende online tools, content management systemen, schrijven en redigeren van teksten en social media.

Ervaring in o.a. reclame, ICT en automotive

Opdrachten gedaan voor organisaties in o.a. de branches toerisme, financiële dienstverlening en overheid.

Kom het beste tot mijn recht in een professionele, dynamische omgeving waar aansprekende producten en diensten mijn hart sneller doen kloppen.

Effective communication is 20% what you know and 80% how you feel about what you know.

Jim Rohn